Powered by GWS Media  © 2013

Willemsen Bestratingen
Sierbestrating, industriële bestrating, nieuw en vervanging

Portfolio

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die recent door ons zijn uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via de contactpagina.

Prijzen op aanvraag.

Aanpassen tuinbestrating   (2011, Dinxperlo)

 

Aanpassen van bestaand terras met porphyrsteen. Hier is  de exclusieve uitstraling van dit materiaal goed te zien. Ieder terras staat een dergelijke aanleg méér dan goed !!

Nieuwbouw   (2011, Dinxperlo)
 

Op deze bijzondere locatie (landelijk en bijzonder ruim) met een groots aangelegde siertuin werd de ruimte voorzien van functionele- en sierbestrating. Een fraai eindresultaat zoals u kunt zien aan de foto's. Deze foto's zijn door de site heen op verschillende plekken te zien. Met een nostalgisch en bijzonder elegant resultaat tot gevolg.

Terras uitbreiding -  (2011, Dinxperlo)

 

Voor deze grote opdrachtgever hebben is een grootformaat natuursteen gebruikt, welke voor een hele fraaie en rustige uitstraling zorgt.

Het voor de hand liggende voordeel door het sneller leggen wordt voor een groot deel echter tenietgedaan door de bewerkelijk en accurate wijze van leggen.

Aanleg kunstgrasveld  -  (2011, Oude IJsselstreek)
 

Een eersteklas kunstgrasveld werd voor deze opdrachtgever aangelegd. Fraaie kwaliteit met uitgebreide bewerking van de ondergrond heeft geleid tot een sublieme grasmat.

Uw tuin hóeft natuurlijk geen reuzenformaat te hebben om van het onderhoudsarme speelveld met veel plezier te kunnen gebruiken, het kan juist prima in een kleine tuin.